Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

♦ CraftPoland,Net ♦ HardCore ♦ 1000 Slotów ♦ Non-Premium ♦ 1.7.x ♦ Autorski plugin na gildie ♦ Fun ♦

GGoldRock2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

════════════════════════════════════════════════════

Banner_TeamSpeak_CraftPoland_zps875d4e97

Informacje_zpse8b9f8a4.png

═► Hardcore ◄═

═► 1000 Slotów ◄═

═► Autorskie Gildie ◄═

═► IP: CraftPoland.Net ◄═

Administracja_zps26d42304.png

[ ROOT ]: GGoldRock2k

[ ROOT ]: MaNiAaAK

[ ChatMod ]: xNeaKZ

Pluginy_zps3ad08bc7.png

Pluginy są bardzo dobrze skonfigurowane oraz są

dobrane nie są to jakieś pluginy które maja bugi

lub przeszkadzają w utrzymania TPS.

Maszyna_zpsbabad1d4.png

CPU: Intel Xeon E5-2650v2 x2

Rdzenie / Wątki: 16 / 32

Częstotliwość: 3,4 Ghz

Technologia: Ivy Bridge

Cache: 20Mb

Laczność: 1Gbps

Dyski: 2x 120Gb SSD 

Youtube_zps12551b52.png

Denerwuje ciebie mała ilość gracz? Moze lubisz nagrywac

z serwerów hardcore? To miejsce dla ciebie

nagrywaj, graj, miej zabawe i sie klep a serwer 

nigdy nie bedzie pusty.

Screeny_zpsfd9a7935.png

Za Nie Długo Się Pojawią...

┌═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═┐

Start: DD/MM/YYYY Godz: GG:MM

└═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═─═┘

Zakazuje Kopiowanie Mojej Grafiki

Na Swoje Publikacje.

=================================

Pozwalam wam na skopiowanie loga

sieci craftpoland.net

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Dobry serwer się zapowiada :) Ładna prezentacja, dobra maszyna, dużo slotów i domena .net. Mam nadzieję, że Administracja również będzie miła i pomocna ;)

Opublikowano

Dobry serwer się zapowiada :) Ładna prezentacja, dobra maszyna, dużo slotów i domena .net. Mam nadzieję, że Administracja również będzie miła i pomocna ;)

Dobra Prezka. Już wiadomo kiedy  oficjalny start? Brakuje mi tylko jednego Drop'u OD i Itemów na gildie

Widze ze wam sie serwer podoba wasze propozycje sa juz rozwazane, a po za tym to czekamy tylko na plugin na gildie i bedzie start

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Prezentacja jest ładna, ale nie ma w niej nic co by zachęcało do gry na serverze. Odwołanie do yt, jeżeli ich macie to dla czego nie wymieniałeś, czyżby tandeta która ma zachęcać do gry. Ostatnią rzeczą jest odwołanie do ciebie, kolejny server twojej twórczości który pewnie znowu będzie słaby i nie będzie miał żadnego autorskiego pluginu tylko same skrypty.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Czekam na serwer!, Właściciela znam Dobrze wiem że tego nie spierdzieli.
O, Mówiłeś mi kiedyś że na TS, zostane Administratorem.

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Prezentacja jest ładna, ale nie ma w niej nic co by zachęcało do gry na serverze. Odwołanie do yt, jeżeli ich macie to dla czego nie wymieniałeś, czyżby tandeta która ma zachęcać do gry. Ostatnią rzeczą jest odwołanie do ciebie, kolejny server twojej twórczości który pewnie znowu będzie słaby i nie będzie miał żadnego autorskiego pluginu tylko same skrypty.

Sorry, ale ja coś wiem o tym serwerze, i plugin na gildie jest/będzie autorski, a jak chodzi o skrypty, to tylko drobne, takie jak antyspam, więc jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Jak zostało już wspomniane, serwerek jest w swoim stopniu bardzo interesujący.

Administracja widać, że się zna i jest pomocna.

Życzę powodzenia w projekcie i pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak @Altiruss sie wypowiedzial nic ujac nic dodac

Czekam na serwer!, Właściciela znam Dobrze wiem że tego nie spierdzieli.

O, Mówiłeś mi kiedyś że na TS, zostane Administratorem.

Tak "NA" mozesz dostac jak tylko wysliesz mi podanie na pw na ts

Jak zostało już wspomniane, serwerek jest w swoim stopniu bardzo interesujący.

Administracja widać, że się zna i jest pomocna.

Życzę powodzenia w projekcie i pozdrawiam.

Dziekuje polecam ci wejsc na serwer jak tylko bedzie start polecam tez sledzic temat.

/Pozdrawia GGoldRock2k oraz Administracja :)

Logo_IGracze.png

Opublikowano

TeamSpeak'iem widzę też "Szpanujecie" :D 512 slotów już się nie mogę doczekać startu missiaczki ;**

Tak w ogóle zbieram lub dołączę do jakiejś Ekipy/Gildii.

60219913661570633175.png

Opublikowano

@UP x2

Nie pamiętasz Grzecznego ? ;_:

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

TeamSpeak'iem widzę też "Szpanujecie" :D 512 slotów już się nie mogę doczekać startu missiaczki ;**

Tak w ogóle zbieram lub dołączę do jakiejś Ekipy/Gildii.

ee tam to tylko licka na 512 slotów

@UP x2

Nie pamiętasz Grzecznego ? ;_:

tak pamietam ale i tak musisz mi wyslac podanie :/

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Zauważyłem na TS'ie, że Technik ma urlop do 01.04.2014r. to znaczy, że do tego dnia nie będzie pluginu ani strony ??!??

60219913661570633175.png

Opublikowano

Zauważyłem na TS'ie, że Technik ma urlop do 01.04.2014r. to znaczy, że do tego dnia nie będzie pluginu ani strony ??!??

ten technik jest od teamspeaka a przewidywany start serwera w sobote godz 20 ale to nie jest jeszcze pewne

Bardzo ładna prezentacja - serwer wygląda dość elegancko

dziekuje zapraszam cb tez na serwer

Logo_IGracze.png

Opublikowano

zzz7qYn.png

Jesteście wspaniali. Z resztą nie tylko wy, bo to nie pierwszy tego typu przypadek :)

Opublikowano

Server będzie pewnie taki jak ich poprzedni niby super autorskie  The walking dead a tylko zwykły server parę budynków i tyle .

Pewnie zablokują możliwość /pl zęby nie było widać ze maja kogoś pluginy , dla mnie server będzie tylko kolejnym zwykłym , ilość slotów pewnie zmienią nie tylko pluginy są do tego a maszyna pewnie 2gb max  , a prezka z starego tematu o the walking dead

eh najgorsi tacy są ludzie

Opublikowano

zzz7qYn.png

Jesteście wspaniali. Z resztą nie tylko wy, bo to nie pierwszy tego typu przypadek :)

Po 1. czemu sadzisz ze zgapilem cos od ciebie 2. Grafika jest moja i nikt mi tego nie zabroni. 

Server będzie pewnie taki jak ich poprzedni niby super autorskie  The walking dead a tylko zwykły server parę budynków i tyle .

Pewnie zablokują możliwość /pl zęby nie było widać ze maja kogoś pluginy , dla mnie server będzie tylko kolejnym zwykłym , ilość slotów pewnie zmienią nie tylko pluginy są do tego a maszyna pewnie 2gb max  , a prezka z starego tematu o the walking dead

Widze ze tylko umiesz hejtowac tak zablokuje /pl bo nie musisz patrzeć jakie mam pluginy itp dwa to nie jest twój interes czy pluginy są moje czy nie 3.pluginy są moje 4.maszyna jest taka jaka jest podana bo mnie na nią stać a ciebie nie i ciebie ból dupę ściska ze ciebie na nią nie stac.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Jeżeli twoim zdaniem pluginy NIE są autorskie bo zablokuje /pl, to k*rwa w takim razie to wszystkie większe serwery twoim zdaniem też nie mają autorskich pluginów, bo ty ich nie możesz zobaczyć tak? 

A powiem ci że gówno ci do wnikania w to jakie mamy pluginy, czy są nasze czy nie. A gwarantuje ci że są nasze. Hejterom podziękujemy.

Wiadomo że korzystamy z pluginów World guard i world edit które NIE SĄ nasze ale mówiąc "nasze" mam na myśli te związane z HC i gildiami.

00440007007955004297.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...